Menü
Kosár

Szállítási Információk

Az akkumulátorokat a Magyar Posta futárszolgálat szállítja ki Önnek. 
A csomag futárnak történő átadásáról e-mailben értesítést küldünk, a futárszolgálattal kötött megállapodásunk értelmében a futár szolgálat értesíti Önt a csomag ragszámáról, amellyel nyomon követheti küldeményét. 

A webshopban leadott megrendeléseket csak akkor teljesítjük, ha érvényes telefonszámot adott meg.

A megrendelt árut futárszolgálattal, utánvéttel vagy előre utalással szállítjuk házhoz. Munkanapokon 15:00-ig megrendelt árut ha készleten van még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, amit 1-2 munkanapon belül kézbesítenek.
A megrendelés aktuális állapotáról a 30/817-3368 telefonszámon érdeklődhet, munkanapokon 8 és 15 óra közt.  

 Szállítási díjak (áraink az ÁFA-t tartalmazzák):


Posta Futárszolgálat díjszabása:

Szállítási díj: csomag/cím (Ft)

0-10 kg1 900 Ft
10-15 kg2 300 Ft
15-20 kg2 500 Ft
20-25 kg2 900 Ft
25-30 kg3 300 Ft
30-35 kg5 000 Ft
35-40 kg5 500 Ft
40-60 kg (Több akkumulátor vásárlása esetén, 1 db csomag súlya maximum 40 kg lehet.)6 600 Ft
60-80 kg (Több akkumulátor vásárlása esetén, 1 db csomag súlya maximum 40 kg lehet.)10 500 Ft

* Nagyobb rendelés esetében (80 kg felett) kérjen egyedi árajánlatot. (Tel: 30/817-3368 , E-mail: info@akku-partner.hu)
*A futárszolgálat által meghatározott munkavédelmi súlykorlát 40 kg/1 csomag. Amennyiben 1 db csomag meghaladja a 40 kg-os súlyhatárt, úgy a futárszolgálat csak raklapos szállítást vállal. (140AH feletti akkumulátorok esetében.)

 * Az akkumulátorok kézbesítése csak házhozszállítással lehetséges. Nincs lehetőség csomagpontra vagy csomagautomatába történő kézbesítésre az akkumulátorokra vonatkozó szállítási szabályok értelmében.


Utánvét összegét megspórolhatja:

Számlánként

Br. 400 Ft*

*Előre utalás esetén ezt az összeget megspórolhatja!


Előre utalás esetén kollégánkkal történt előzetes egyeztetés után számlát küldünk, melyen megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat.

*Átvételkor, kérem, szíveskedjen meggyőződni arról, hogy csomagja sértetlen. Amennyiben nyomódást, szakadást, ütődést vagy átázást észlel, kérem, azt haladéktalanul jelezze a futárnak, mivel sajnos a szállítás közben bekövetkezett sérülésről felvett jegyzőkönyv hiányában, utólag nem bizonyítható a futárszolgálat felé, hogy a sérülés szállítás közben keletkezett!


 
Az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát fenntartjuk. ( üzemanyag ártól függő és változó díjak ! )


Szerződött partnereinknél egyedileg megállapított díjakat alkalmazunk.

Megrendelés esetén az Ön által kiválasztott alkatrészt kézbesítjük Önnek. Karosszériaelemek, fényszórók, lámpák, kenőanyagok és sérülékeny áruk futárszolgálattal történő kiszállítását - azok jellege, sérülékenysége miatt - nem tudjuk vállalni (kivéve ha erről a visszaigazoló e-mail-re adott válaszában felhatalmaz bennünket a vevő a saját felelősségére). Árut csak 8 naptári napon belül áll módunkban visszavenni. Amennyiben 8 napon túl derül ki, hogy az alkatrész nem megfelelő (hibás rendelés vagy egyéb ok miatt), akkor az alkatrész visszavételére kizárólag telefonos egyeztetés alapján egyedi elbírálás alapján a szegedi üzletünkben vagy postai úton van lehetőség. Árut csak sértetlen csomagolásban, újra eladható állapotban tudunk visszavenni. A jóváíráshoz szükséges az általunk küldött számla. Kérjük ebben az esetben adja meg a pénzvisszaküldéshez a postacímét és bankszámla számát.

Garanciális ügyintézés feltétele a garanciális alkatrész, a vásárlást igazoló számla, a beszerelés szakszerűségét igazoló számla, a szerelést végző személy ill. szerviz szakvéleménye és a hiánytalanul kitöltött garanciális jegyzőkönyv.

A katalógusban előforduló hibákért (hibás cikkszám, ár, stb.), és az abból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.